Aanbiedingen

3 x Hurtigruten – Eindelijk op vakantie!

Eindelijk op vakantie, wie wil dat nou niet? De wereld heeft lange tijd ‘oranje’ gekleurd, maar nu wordt het de hoogste tijd om concrete reisplannen te maken en de wereld weer te verkennen! Wij zetten de Top 3 Hurtigruten aanbiedingen op een rijtje! Wordt het de Noorse fjorden of het land van vuur en ijs? Wat je eerstvolgende avontuur ook wordt, met Hurtigruten kun je rekenen op een comfortabele en veilige reis. Weg van de massa en volop genieten van de vrijheid en de kenmerkende informele Hurtigruten sfeer!  

Cruise Event

#1 Noorse fjorden – 2e persoon 50% korting!

Een reis met Hurtigruten is op zich al een bijzondere reis vol unieke belevenissen, maar samen met een naaste is de reis éxtra speciaal. In de winter samen op jacht naar ’t noorderlicht en volop genieten van al het natuurschoon dat Noorwegen te bieden heeft. Boek uiterlijk 31/07/2021 jouw reis per postboot langs de Noorse kust en de 2e persoon ontvangt maar liefst 50% korting! Geldig voor maar liefst 70 geselecteerde vertrekdata in augustus t/m december 2021.

Verre Reizen Event

#2 Vroegboekvoordeel 2022/2023

Vooruit kijken wordt beloond! Het klinkt nog ver weg, maar het boekingssysteem voor Hurtigruten reizen langs de Noorse fjordenkust is reeds geopend tot en met mei 2023! Hoe eerder je boekt, des te meer kans om volop te profiteren van extra vroegboekkorting. Boek uiterlijk 31/07/2021 jouw Hurtigruten avontuur met vertrek in de periode april 2022 t/m mei 2023 en profiteer van extra vroegboekvoordeel!

Cruise Event

#3 Unieke IJsland expeditie cruise


Ontdek de natuurwonderen van IJsland op een Hurtigruten expeditie cruise varend vanaf Liverpool via de Buiten-Hebriden. Via Stornoway gaat de reis naar de oostkust van IJsland en verken je het noordwestelijke deel van dit prachtige eiland. Deze compleet verzorgde 9-daagse reis met vertrek op 24 mei 2022 staat in het teken van Viking-erfgoed, wild life, geisers en volop ander natuurschoon! Boek vóór 15/07/2021 en je profiteert van éxtra vroegboekvoordeel. Samen met de tijdelijk inbegrepen retourvlucht betekent dit een korting van € 1.000 pp op de reguliere verkoopprijzen! Reguliere verkoopprijs incl. vliegarrangement vanaf € 4.149 pp

Norske aanbiedingsprijs € 3.499 ppNu met vroegboekvoordeel € 3.149 pp 
(o.b.v. 2-pers. bezetting Polar buitenhut, volpension, Premium Comfort, retourvlucht, transfers)

Norske Noorwegen Reizen, dé Hurtigruten specialistSinds 1953 is Norske Noorwegen Reizen dé specialist voor reizen naar Noorwegen. Alle reizen worden van A tot Z door onszelf ingekocht, samengesteld en georganiseerd. Het zomeraanbod is zeer veelzijdig. Van autotours en fly & drive reizen tot city breaks en treinreizen. In de winter brengen wij je tot ver voorbij de poolcirkel met één van onze avontuurlijke noorderlichtreizen. Sinds 1991 is Norske exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten in Nederland en kun je bij ons terecht voor iedere Hurtigruten reis tussen Noord – en Zuidpool!