Volg ons op: Facebook Instagram Youtube

Events

CRUISE EVENT | WAAGNATIE – ANTWERPEN | 6 & 7 OKTOBER 2018

Kom langs met 25% korting op 6 of 7 oktober in de Waagnatie te Antwerpen en duik in de wereld van cruises. Van een luxe cruise door de Caribbean tot een zeiltocht langs de Turkse kust, een city trip in Europa of op expeditie naar Antarctica. Al jouw vragen en wensen worden met zorg beantwoord en behandeld door de aanwezige reisspecialisten. Zij adviseren uit eigen ervaring en stellen jouw ideale reis op maat en naar wens samen. Tijdens het Cruise Event bieden verschillende deelnemers de bezoekers de kans om diverse prijzen te winnen, scheepsbezoeken in te plannen en woon daarnaast presentaties bij voor alle ins & outs.

Kijk voor meer informatie op de site. Wij zien u graag in Antwerpen!

Meer info vind je op: www.cruise-event.be

VERRE REIZEN EVENT | WAAGNATIE – ANTWERPEN | 12 & 13 OKTOBER 2019

Kom langs op 12 of 13 oktober met 25% korting in de Waagnatie te Antwerpen en duik in de wereld van verre bestemmingen.  Van een camperreis door Amerika tot een privé-reis door Azië of een groepsreis door Afrika. Meer dan 200 bestemmingen zijn vertegenwoordigd en al jouw vragen en wensen worden met zorg behandeld op basis van je wensen. De maatwerkspecialisten tijdens dit event hebben alle plekken van de wereld gezien en kunnen u uit eigen ervaring adviseren en uw ideale reis op maat laten samenstellen.Wij zien jou graag in Antwerpen, wellicht wordt het wel de start van jouw droomreis!

Meer info vind je op: www.verrereizen-event.be

CRUISE EVENT | FOKKER TERMINAL – DEN HAAG | 19 & 20 OKTOBER 2019

Kom langs op 19 of 20 oktober met 25% korting in de Fokker Terminal te Den Haag en duik in de wereld van cruises. Vaar langs de Noorse fjorden of ga op expeditie in Antarctica. Al jouw vragen en wensen worden met zorg behandeld. De aanwezige reisspecialisten en rederijen adviseren uit eigen ervaring en stellen jouw ideale reis op maat en naar jouw wensen samen. Tijdens het Cruise Event bieden verschillende deelnemers de bezoekers de kans om prijzen te winnen en woon daarnaast uiteenlopende presentaties bij voor alle ins & outs. Wil je eerst een keer een rivier- of cruiseschip bezoeken? Informeer bij de deelnemers voor scheepsbezoeken!

Cruisen kun je tegenwoordig goed combineren veel verschillende thema’s, zoals wandelcruises, fietscruises, campercruises, expeditiecruises en nog veel meer. Groot of toch een kleiner schip, alles kan! Na een bezoek aan dit event ben je helemaal op de hoogte welke rederij en welke route het best bij jou past. Op naar jouw volgende droomvakantie!

Meer info vind je op: www.cruise-event.nl

VERRE REIZEN EVENT | FOKKER TERMINAL – DEN HAAG | 26 & 27 OKTOBER 2019

Kom langs op 26 of 27 oktober met 25% korting in de Fokker Terminal te Den Haag en duik in de wereld van verre bestemmingen.  De naam zegt het al, hét event voor jouw komende verre reis! Je ontvangt bij de entree een uitgebreide brochure met alle bestemmingen en bijpassende aanbieders welke samen meer dan 250 verre bestemmingen vertegenwoordigen. Elke 30 minuten vinden er presentaties plaats verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.

Droom je van een rondreis door bijvoorbeeld Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland? Wij hebben een prachtige Amerikaanse camper staan die je van binnen en van buiten kunt bekijken! Kom langs en proef verschillende lekkernijen uit allerlei landen, ontdek de mooiste bestemmingen, en laat je inspireren. Alles is aanwezig voor jou volgende verre reis!

Meer info vind je op: www.verrereizen-event.nl