Een eigen huis, een plek onder de zon

Op amper twee uur vliegen van België en Nederland waan je je in een andere wereld met het beste klimaat in Europa, volgens de World Health Organization. Welkom in Spanje; om precies te zijn aan de Costa Blanca.
Land: Europa | Spanje
Wij spraken met Antoon Roks, directeur van MASA International België en Nederland, Spanje-makelaars bij uitstek, over een van zijn favoriete locaties: Las Colinas Golf aan de Costa Blanca.

Las Colinas Golf & Country Resort

“Een prestigieuze golfcourse, behorend tot de top honderd van Europa, een natuurlijke, rustige omgeving en zeezicht maken dit tot een oase die uitnodigt om te genieten in allerlei opzichten. De achttien-holesbaan Par 71 daagt uit om je spel te verbeteren, zelfs voor de geoefende golfer. Ook voor niet-golfers heeft Las Colinas Golf & Country Resort een heleboel extra’s in petto: een clubhuis met een groot terras, het sushirestaurant, Italiaans restaurant, de boodschappenservice, het sport- en gezondheidscentrum en een heuse beachclub. Kortom, alles wat de verwende vakantieganger wenst.”

Van VIP-villa’s tot appartementen

“In deze natuurlijke omgeving worden appartementen en maatwerkvilla’s gebouwd waarbij wordt gekeken naar het terrein, de persoonlijke wensen en ideeën. Zo ontstaat er een diversiteit van woningen die toch bij elkaar lijken te horen. Privacy, rust en luxe zijn hier volop, zowel in de uitvoering als de afwerking van de VIP-villa’s als de appartementen. Vanuit een aantal modelwoningen als basis kan het eigen ontwerp met de aanwezige architecten worden geperfectioneerd mét een persoonlijke touch om je eigen plekje te creëren. Er wordt gewerkt met de beste materialen, luxe, comfort en ook smart homes zijn hier overal terug te vinden. Het gemak dient immers de mens.”

“Alles wat de verwende vakantie-ganger wenst”

Leven in de buitenlucht

“Dankzij het microklimaat is deze regio een prima plaats om het hele jaar door te genieten van een leven in de buitenlucht, een duik in de Middellandse Zee of een culturele zoektocht in de omliggende steden, zoals Alicante, Elche, Murcia en Cartagena. Las Colinas ligt zeer dicht bij de toeristische steden Orihuela-Costa en Dehesa de Campoamor, zodat je golfen kunt combineren met een bezoek aan de stranden van de Costa Blanca of winkelcentra in de omgeving.”

“Een prima plaats om het hele jaar door te leven in de buitenlucht”

Geschreven door TRAVELBOOK.NL

TRAVELBOOK is hét reisplatform voor en door reizigers: met de beste tips en weetjes voor iedereen die de wereld wil verkennen. In TRAVELBOOK Magazine vind je reisverhalen, hotspots van de tofste steden en routes binnen en buiten Europa. Op de door ons georganiseerde events kun je in direct contact komen met de reisspecialisten waar wij nauw mee samenwerken. Meer weten? Kijk op www.reis-events.nl

OVER MASA INTERNATIONAL

OVER MASA INTERNATIONAL
MASA laat de omgeving graag persoonlijk zien, bij voorkeur tijdens een meerdaagse oriëntatietrip. Met adviseurs in België en Nederland is er altijd iemand in de buurt beschikbaar voor een informatief gesprek. MASA biedt ook woningen aan op circa honderd andere urbanisaties langs dit stuk van de Middellandse Zee, van Denia tot en met het Mar Menor-gebied. De gehele begeleiding is in de eigen taal, door en met vakmensen, zekerheden rond de aankoop en 100% service waar MASA International al bijna veertig jaar bekend om staat. En de zon? Die is er dagelijks!

Antoon Roks
Leeftijd: 60 jaar
Beroep: managing director MASA International

mmasainternational

Andere interessante artikelen

Nederland verkennen op de fiets; zo bereid je je voor

Nederland verkennen op de fiets; zo bereid je je voor

Ons kleine kikkerlandje is schitterend en ontzettend veelzijdig. Juist doordat het zo klein is, is Nederland een erg leuk land om te verkennen op de fiets. Neem je tent mee, of rijd van hotel, naar vakantiehuisje, naar B&B, net wat je prettig vindt! En ben je even...

Stroomopwaarts naar Zwitserland

Stroomopwaarts naar Zwitserland

Enkele jaren geleden maakten we tijdens een open dag al kennis met de schepen van Feenstra. Dát gaan we nog eens doen. Nu is het zover en stappen we in Arnhem aan boord van de Rembrandt van Rijn. De reis over de bijpassende rivier, waarbij we vier landen aandoen, was...

Welkom aan de Costa

Welkom aan de Costa

Voorheen een voorrecht voor welgestelde gepensioneerden, nu vaak ook als slimme belegging voor de jongere generatie. Een (tweede) huis in Spanje blijft voor sommigen niet bij dromen. Op zoek naar een appartement voor de vakanties of villa om je permanent te vestigen?...