Een tweede thuis dichtbij huis

“Eilandvilla’s op Ameland, watervilla’s in het Friese Merengebied en het concept PUUR in Drenthe. Nederland barst van de rustige plekken met een weldaad aan natuur. Zo ben je in een mum van tijd bij je ‘home away from home’, waar luxe, ruimte, privacy en comfort de boventoon voeren.
Een goed voorbeeld is Familieresort PUUR Exloo in Drenthe, waar het zogeheten Sprokkelveld momenteel wordt gerealiseerd door Kontour Vastgoed.

Geniet van een lange wandeling of fietstocht door de Hondsrug, hét natuurgebied dat sinds 2013 prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en de status heeft van UNESCO Global Geopark. Naast de prachtige natuur is er ook veel te zien en doen in Drenthe: vestingstad Coevorden ligt op ongeveer een half uur rijden van Exloo en is een goede bestemming voor bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Coevorden, beeldhouwwerk het Ganzen Geesje en het Stedelijk Museum. Het historische fundament van de stad zie je onder andere terug bij de befaamde hunebedden, de oudste monumenten van Nederland. Keuzes te over in Drenthe: het is een echte recreatieprovincie waar veel valt te ontdekken en beleven. Denk bijvoorbeeld aan Eko-Tours, Wildlands, Boomkroonpad, het DX Adventurepark en diverse mountainbikeroutes.

PUUR Exloo als uitvalsbasis

Drenthe wordt nu nog dichter bij huis gebracht met de verdere ontwikkeling van Familieresort PUUR Exloo. Dit park ligt midden tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden van het Hondsruggebied. De villa’s van De Heuvelrug en Het Klimbos zijn al volledig in gebruik en een comfortabele uitvalsbasis voor een relaxdagje of een gezellige spellenmiddag. In het aan de voorzijde van het park gelegen hotel zijn onder meer een luxe wellness, een overdekt zwembad, een bar en diverse restaurants te vinden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan hotelservices en hospitality.

Start bouw Sprokkelveld

De volgende stap bij PUUR Exloo is de bouw van het Sprokkelveld: luxe rietgedekte villa’s voor zes, acht of tien personen. De recreatievilla’s zijn opgezet als waardevol bezit met rendement, waar eigenaren onbezorgd van kunnen genieten. Het beheer en de verhuur worden door één en dezelfde partij uitgevoerd, zodat er maximale controle over – en invloed op – alle aspecten van klanttevreden-heid is. Deze verhuur- en beheerformule is in handen van Landal Greenparks. De stijlvolle, ruime villa’s zijn van alle gemakken voorzien. Dit gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de recreatieve en toeristische trekpleisters van de provincie Drenthe maken het een hele fijne vakantiebestemming.

Een leven lang waardevol

Het concept en de ontwikkeling zijn het initiatief van Kontour Vastgoed; de partij die inzet op waarde voor het leven. Niet alleen in Nederland, maar ook in Oostenrijk ontwikkelt Kontour unieke projecten op locaties die het hele jaar door veel te bieden hebben. De meest recente ontwikkeling is het Ski- en Golfresort Brandnertal: een vierseizoenen-bestemming met prachtige appartementen inclusief panoramisch uitzicht, royaal van opzet, praktisch ingedeeld en voorzien van alle comfort, zoals luxe voorzieningen in de keuken, vloerverwarming, meerdere badkamers en wellness-faciliteiten. Daarnaast zijn de golfbaan, mountainbikeroutes en ski-mogelijkheden binnen handbereik.

Harmonieuze, kleinschalige projecten

Kontour gaat voor kwaliteit. Dit zie je ook terug in de architectuur van de villa’s, die in harmonie is met de omgeving. Er is oog voor detail, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afwerking. Om de kwaliteit die Kontour Vastgoed voor ogen heeft te realiseren, wordt er gewerkt vanuit een totaalaanpak. De kleinschalige projecten worden met een eigen visie, van ontwikkeling
tot realisatie, geregisseerd. Kontour Vastgoed is betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, de opzet van verhuur en beheer en de nazorg. Daarvoor wordt al jaren samengewerkt met dezelfde partners. Alle projecten worden compleet gestoffeerd en ingericht opgeleverd. Het enige wat je dan nog te doen staat, is de sleutel omdraaien en genieten!”

Geschreven door TRAVELBOOK.NL

TRAVELBOOK is hét reisplatform voor en door reizigers: met de beste tips en weetjes voor iedereen die de wereld wil verkennen. In TRAVELBOOK Magazine vind je reisverhalen, hotspots van de tofste steden en routes binnen en buiten Europa. Op de door ons georganiseerde events kun je in direct contact komen met de reisspecialisten waar wij nauw mee samenwerken. Meer weten? Kijk op www.reis-events.nl

OVER KONTOUR VASTGOED

‘Value for life’; vanuit deze visie ontwikkelt en vermarkt Kontour Vastgoed al jaren exclusieve vakantiehuizen op bijzondere locaties in Nederland en Oostenrijk. Van eilandvilla’s op Ameland tot watervilla’s in het Friese Merengebied. De focus op kwaliteit maakt het ontwikkelde vastgoed waarde-vast én waardevol. Kontour Vastgoed is gelieerd aan VolkerWessels en gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van tweede woningen. Meer weten? Kijk dan op kontourvastgoed.nl of puurexloo.nl.

logokontour

Andere interessante artikelen

Wandelen met Hike in Holland

Wandelen met Hike in Holland

Je hoeft niet ver weg te gaan om te genieten van natuur en cultuur. Nederland heeft het allemaal. Het landschap is afwisselend, heeft een rijke geschiedenis en een grote diversiteit aan flora en fauna. Je reist bij uitstek duurzaam. Er is geen vliegtuig nodig en alles...

Das grüne herz

Das grüne herz

Bij de naam Tirol denkt iedereen meteen aan Oostenrijk. Bij de naam Steiermark waarschijnlijk (nog) niet. Toch is dit de deelstaat, ook wel Das Grüne Herz genoemd, die in opmars is. Er wordt fors geïnvesteerd in de skigebieden en nieuwe toeristische ontwikkelingen...

Lava, watervallen en wijn

Lava, watervallen en wijn

“Nog maar net wakker, wandelen we tussen de authentieke achttiende-eeuwse lavahuisjes van onze B&B naar de pittoreske ontbijtruimte. Op de achtergrond verschijnen de eerste zonnestralen al op de bergen. We worden verwelkomd door de geur van vers gebakken broodjes. We...